Mesaje
Adauga anunt nou
Storage Systems

Storage Systems

  • Ultima oară activ: 19 mai 2024, 08:51
  • Pe OLX din: 23 feb. 2013
Caută pe această pagină

Filtrează anunțurile

Am găsit 6 rezultate pentru tine
Categorii
Sortează după
Lichidare stoc - Rafturi de magazin - CEL MAI MIC PRET

Lichidare stoc - Rafturi de magazin - CEL MAI MIC PRET

550 lei

Ploiesti

02 mai 2024

Tejghea, masa pentru casa de marcat de magazin
Rafturi moderne magazin

Iasi

02 mai 2024

Despre noi

Descriere:

Storage Systems este o companie specializată în furnizarea de soluții de mobilier comercial de înaltă calitate, cu o expertiză deosebită în proiectarea și producția de rafturi de magazin personalizate. Cu o experiență solidă în industrie și o echipă de profesioniști creativi și pricepuți, suntem dedicați să ajutăm proprietarii de magazine și managerii de spații comerciale să-și transforme viziunile în realitate.

Servicii și Produse:

Rafturi de Magazin Personalizate: Oferim soluții de stocare și expunere de înaltă calitate pentru orice tip de produs, de la îmbrăcăminte la electronice și alimente. Rafturile noastre sunt personalizate pentru a se potrivi perfect cu necesitățile și estetica fiecărui magazin.

Mobilier Comercial: Pe lângă rafturi, oferim o gamă variată de mobilier comercial, inclusiv mese, scaune, tejghele de casă, vitrine și alte elemente esențiale pentru amenajarea spațiilor de vânzare.

Design Interior și Consultanță: Echipa noastră de designeri interior vă poate ajuta să creați un mediu comercial atractiv și funcțional. Oferim consultanță în proiectarea spațiului comercial, optimizarea circulației clienților și crearea unei ambianțe care să stimuleze vânzările.

Producție și Montaj: Ne ocupăm de toate etapele de la concept la implementare. Producem și montăm rafturile și mobilierul la locația dvs., asigurându-ne că totul este perfect în armonie cu viziunea dvs.

De ce Storage Systems?

Calitate Premium: Ne angajăm să oferim doar produse de cea mai înaltă calitate, fabricate din materiale durabile și cu atenție la detalii.

Personalizare: Fiecare proiect este unic, iar echipa noastră lucrează strâns cu clienții pentru a înțelege cerințele și a crea soluții personalizate.

Experiență și Profesionalism: Cu ani de experiență în industrie, suntem partenerul de încredere pentru mobilarea spațiilor comerciale.

Soluții Complet Integrare: De la design la producție și instalare, oferim o gamă completă de servicii pentru a vă simplifica procesul.

Dacă sunteți în căutarea soluțiilor de mobilier comercial de încredere și de înaltă calitate, Storage Systems este partenerul ideal pentru a transforma spațiul dvs. comercial într-o destinație atractivă pentru clienți. Contactați-ne astăzi pentru o consultanță gratuită și o ofertă personalizată.
 

Contact

  • Stadionului 2
  • 107112 Bucov
Vezi pe hartă
  • Numărul de telefon0722488847

Descarca aplicatia pentru telefonul tau